Lindberg precious

‘One of the most prestigious collections in the world’

De LINDBERG Precious collectie is een luxueuze collectie van LINDBERG voor wie dat tikkeltje extra wil. De collectie bestaat uit bestaande modellen van Lindberg vervaardigd in buffelhoorn, goud of platina. Bovendien zijn combinaties mogelijk en kunnen diamanten worden toegevoegd.

Elk montuur van de LINDBERG Precious collectie is een echt kunstwerk, met de hand gemaakt met oog voor detail en luxe. Door innovatieve oplossingen zijn de monturen van deze collectie veel lichter dan andere gelijkaardige producten op de markt. Dit zorgt voor een elegante look en een comfortabel gevoel. Dit niveau van vakmanschap vraagt een hoog niveau van kunnen en weten, net daarom worden de monturen enkel gecreëerd door de hoog opgeleide goudsmids van LINDBERG.

LINBERG gebruikt enkel diamanten van hoge kwaliteit. Dat wil zeggen, diamanten met een mooie kleur en hoge helderheid. Deze worden zorgvuldig uitgezocht en kunnen ook exclusief zijn zoals roze, zwart of ongeslepen ruwe diamanten.

Een speciaal onderdeel van de collectie is het unieke natuurlijke buffelhoorn materiaal in combinatie met veren in solide goud. De natuurlijke water buffalo hoorn kan verschillen in kleur waardoor elk montuur uniek is. De buffelhoorn wordt gemaakt van speciale buffalo rassen in Asië, Africa, en Zuid- en centraal Amerika. Door dat de buffelhoorn van elk ras zijn specifieke kenmerken heeft, is er een groot aanbod van verschillende kleurcombinaties in de vele gevarieerde modellen.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van deze buffelhoorn monturen komt niet van bedreigde soorten. Het is afkomstig van buffalo’s waarvan het vlees werd gebruikt voor de voedselindustrie of de huid werd gebruikt voor leder.

Doordat elk montuur uniek is, en wordt gemaakt op bestelling, zijn we in staat om de bril volledig op maat te maken, passend op uw gezicht. Hierdoor voorzien we u niet enkel van luxe in look en materiaal maar ook in comfort.

Vorige
Vorige

theo mellow potatoes

Volgende
Volgende

Tips om bijziendheid bij kinderen af te remmen